Nederland gratis verzending

Alle bestellingen die voor 16.00 uur geplaatst zijn, zullen op dezelfde dag verwerkt en verzonden worden. In de meeste gevallen heb je dan de bestelling de volgende dag binnen. In sommige gevallen loopt je bestellingen een vertraging op waar wij geen invloed op hebben, bijvoorbeeld wanneer PostNL zich niet aan de leveringsvoorwaarden houdt of deze niet kan nastreven.

Indien jouw bestelling niet op tijd binnen is of je hebt het vermoeden dat er iets fout is gegaan, neem dan gerust contact met ons op via support@resetmyskin.com en vergeet niet je ordernummer te vermelden bij je vraag.

 

Wanneer je een kleine bestelling plaats, dan hoef je niet thuis te zijn om je bestelling in ontvangst te nemen. Het pakketje past prima door de standaard format brievenbussen. Bij een grotere bestelling wordt het pakketje persoonlijk aangeleverd door PostNL.

Producten die de status “Beschikbaar via nabestelling” hebben, worden na maximaal 20 werkdagen verzonden. Dit heeft te maken met het feit dat deze producten schaars zijn en dus er niet veel tegelijkertijd van geproduceerd worden. In sommige gevallen, worden deze producten ook sneller afgeleverd. Geef bij je bestelling aan of je de rest van je bestelling tegelijk of eerder met deze producten wilt ontvangen. Wij stellen het erg op prijs, als je ervoor kiest om alles samen te ontvangen op de leverdatum van de “Beschikbaar via nabestelling” producten.

 

WIJ WERKEN UITSLUITEND MET POSTNL