Webshop

Essentiële natuurlijke body producten speciaal voor je huid

Op de webshop van Reset My Skin vindt je de beste natuurlijke body producten die hun beloofde werk doen. Deze natuurlijke body producten bevatten verschillende soorten zouten en mineralen. De originele zout body scrubs bijvoorbeeld geven je huid een glad en zacht gevoel. Dode huidcellen worden voorzichtig van je huid verwijderd en je huid wordt gehydrateerd. Gesloten poriën gaan open en je huid kan weer gezond ademhalen.

De klei gezichtsmaskers hebben een peelend effect op je huid. Verder verminderen de gezichtsmaskers onzuiverheden van je huid en helpen bij het voorkomen van rimpels. Je huid voelt meteen strakker en gezonder aan.

Om je huid een extra boost te geven en goed te verzorgen, hebben wij ook essentiële huidverzorgingsproducten speciaal voor jouw huid. Deze natuurlijke body producten zijn geformuleerd uit mineralen en vitaminen die je huid helpen gezond te zijn. De oliën voelen niet vet aan, maar zorgen ervoor dat je doffe huid er weer stralend uitziet.

Alle essentiële body scrubs en huidverzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk en vegan. Geïnspireerd door zee en moeder natuur.

Resultaat 1–8 van de 32 resultaten wordt getoond