Reset My Skin biedt je als winkelier, spa- of beauty salon, online webshop etc. de mogelijkheid om met ons partnerprogramma tegen groothandelsprijzen de producten die wij in Europa importeren in je assortiment op te nemen.

Hoe het partnerprogramma werkt:

  1. Je bent de eigenaar van een bedrijf/organisatie/webshop/blogger/vlogger in schoonheidsbranche
  2. Je staat achter de producten die wij verkopen
  3. Je doet een aanvraag per e-mail sales@resetmyskin.com (In je aanvraag vermeldt je alle gegevens van je bedrijf, contactpersoonsgegevens, hoe je wilt verkopen online/fysiek, hoeveel je denkt te verkopen per maand/week en een motivatie van waarom je onze producten wilt verkopen, bijvoorbeeld een uitleg waarom onze producten in jouw assortiment passen.) Klik hier voor het aanvraagformulier.
  4. Na goedkeuring van je aanvraag ontvang je de verdere instructies en de productenlijst met de prijzen en adviesprijzen waarvoor je het kunt verkopen. De winstmarge is hoog.
  5. Je bestelt de producten die je wilt verkopen
  6. Je ontvangt de producten, het juiste promotiemateriaal (afhankelijk van de manier waarop je verkoopt) en een uitgebreide uitleg over ieder product.
  7. Tel uit je winst…!

Bent je benieuwd of je in aanmerking komt voor ons partnerprogramma, neem dan gerust contact met ons op via sales@resetmyskin.com of via ons aanvraagformulier en wij zullen zo snel mogelijk een gepast antwoord terug sturen. Mocht je niet kunnen wachten of je hebt een korte vraag dan kun je ons ook bellen via +31 (0) 643 706 244. Wij heten iedere serieuze ondernemer welkom om een graantje met ons mee te pikken. De producten zijn goed getest en zijn al een sensatie op het Internet en in de winkels in Australië. Wees er snel bij en bespreek je kansen met één van onze accountmanagers. Wij kunnen je alle mogelijkheden bieden, de kansen met je periodiek bespreken en marketingtips meegeven voor een hogere omzet.